Intakeprocedure bij De Marehof

Wanneer jij/ of je cliënt / of familielid belangstelling heeft om op De Marehof te komen voor dagbesteding, zijn er de volgende stappen:

1. Korte telefonische intake waarin je vraag en behoefte omschreven wordt.

2. Naar aanleiding daarvan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek; we ontmoeten elkaar en middels een rondleiding krijgt je een beeld van hoe de Marehof eruit ziet en vertellen wij iets over wat er te doen is en hoe de begeleiding verloopt. Daarnaast voeren we een gesprek voor een verdere verduidelijking van de hulpvraag.

Het bezoek duurt ongeveer één uur tot vijf kwartier. Familie, partner en /of begeleiders zijn hierbij natuurlijk ook van harte welkom.

3. Dan is er vervolgens de mogelijkheid om een proefdag mee te doen. Aan het einde hiervan kijken we van beide kanten of De Marehof een passende plek voor je is. Mogelijk spreken we eerst nog een proefperiode af. (bij ingang van deze proefperiode moet er wel al een geldige indicatie zijn)

4. Na deze proefdag vul je een aanmeldingsformulier in en maken we een plan, waarin we o.a. bespreken welke dingen je fijn zou vinden om te bereiken en welke hulp je daarbij nodig hebt. We bekijken wanneer er plek is en op welke dag of dagen je zou willen komen.